Fisioteràpia Terrassa


19/6/12

Què és AcuSalut?/ Fisioterapia Terrassa

Què és AcuSalut?


AcuSalut és un centre situat en ple centre de Terrassa, molt ben comunicat.

 Apostem pel benestar integral de l'individu, creiem que la fisioteràpia és una tècnica que ens ajuda a reequilibrar i aconseguir el tan desitjat benestar general.Tots els nostres professionals són titulats universitaris, degudament col·legiats i especialitzats en diverses teràpies. 

La Fisioteràpia té la finalitat de prevenir, guarir i recuperar persones i en el cas que quedi alguna seqüela o discapacitat, ajudar l'individu en la seva adaptació a l'entorn; però no només amb el tractament de persones malaltes sinó també a la prevenció de diferents malalties.
El nostre objectiu és oferir un tractament personalitzat per a cada pacient i patologia, comptant amb un professional dedicat exclusivament a vostè ia la seva recuperació. Per tal de satisfer les seves necessitats, així com aconseguir que el tractament i per tant la recuperació, sigui el més eficaç i ràpida possible. I quan estigui recuperat, seguirem vetllant per la seva salut amb els exercicis més adequats.

Durant les sessions cada pacient disposarà d’una sala individual i del seu fisioterapeuta, la majoria de tractaments es basen en teràpies manuals (mobilitzacions, estiraments, massatges, traccions, manipulacions,...), tot i que si és necessari s’aplicaran altres teràpies (electroteràpia, embenat funcional,...).

Us presentem els professionals:

Laia Alarcón | Directora

​Fisioterapeuta col·legiada 7780

Diplomada en Fisioteràpia per l'Escola Universitària Blanquerna, de la Universitat Ramón Llull. La fisioteràpia és la seva passió i des de fa gairebé 10 anys la practica i es forma en diferents universitats i en diferents disciplines. Especialitzada en patologies d'esquena i en fisioteràpia global miofascial, el Mètode Mézières i en Punció Seca. Ha rebut formació en la Tècnica d'embenat Neuromuscular, en Pilates Terapèutic i en el Dolor i la disfunció miofascial, així com en problemes Craniomandibulars.
Ha desenvolupat el seu treball principalment en centres de recuperació, adquirint àmplia experiència en fisioteràpia traumatológica, esportiva i geriàtrica i des del 2012 amb esperit emprenedor va fundar AcuSalut.


Si necessites l'ajuda d'un fisioterapeuta, pots contactar-me via e-mail: acusalutftn@gmail.com, telf.: 665837340 o C/ de la Mina, 54 baixos - Terrassa (AcuSalut).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada